E-postmarkedsføringtjenester | W3 Lab digital byrå

E-post markedsføring

e-post markedsføring

E-post markedsføring er en svært effektiv måte å nå ut til nye kunder og øke konverteringsfrekvensen. Vi tilbyr flere måter å utnytte denne enkle og kostnadseffektive markedsføringsmetoden, inkludert våre populære e-postkampanjetjenester. Få tilgang til millioner av potensielle nye kunder og bygg dine e-postkampanjer raskt og enkelt på nettet, eller få en av våre eksperter til å gjøre det for deg.

E-post markedsføring er mer enn kommunikasjon som havner i noen sin innboks. Det handler om kundene dine og en forsikring om at du sender hver person en melding som resonerer med dem. I dag er det kundene dine som definerer deres engasjement.

E-post markedsføring er en direkte markedsføringskommunikasjon som enkelt kan målrettes, den kan genereres dynamisk, automatiseres og måles. Vi på W3Lab vet hvor viktig det er å ha talentfulle designere som arbeider med dine e-postkampanjer. Vi fokuserer på e-postkampanjens kreative design, så du kan fokusere din oppmerksomhet på andre deler av virksomheten din.

 

Hvorfor velger så mange bedrifter e-post markedsføring?

E-post kan godt være den mest kostnadseffektive markedsføringskanalen som noensinne er oppfunnet. Det inkluderer også andre fordeler:

Potensial på 40: 1 omsetning

Ifølge en studie av Direct Marketing Association fra 2011, genererte e-post markedsføring kr 40,56 i omsetning for hver 1 krone investert.

 

Målrettede kampanjer

Velg mellom hundrevis av firma- og demografiske kriterier for å nå ditt spesifikke målmarked.

 

Rask avspillingstid

Fra planleggingen til utførelse blir våre e-postkampanjer ferdig om et par dager i forhold til ukene som kreves for utskriftspromoteringer.

 

Nøyaktig rapportering

Du kan få sporingsrapporter med fullstendig informasjon om e-postmeldinger sendt, levert, åpnet og antall klikk på linkene i meldingen.

 

Profesjonell ekspertise

W3Lab er alltid til din disposisjon for å hjelpe deg med bygging av listen, utforming e-posten og sporing resultater.

 

Kontakt oss for et tilbud

eller en gratis detaljert analyse av ditt nettsted.