Om oss - W3 Lab digital agency

Om oss

Om oss

Vi er et team av unge, talentfulle og dedikerte fagfolk som jobber hardt for at hvert prosjekt vi utfører skal lykkes med innovasjon og teknologi. Vi elsker jobben vår og liker å ha det gøy. Samtidig ønsker vi å gjøre en forskjell med arbeidet vårt, og derfor møter vi alle utfordringer med et smil.

Vår unike fokus på web og branding betyr ikke bare at vi bygger tiltalende og funksjonelle websider, men vi produserer også banebrytende webopplevelser som er skreddersydde for kundene dine. Vi holder tritt med moderne trender og innovasjon, slik at vi kan tilby ekstra service med 100% kundetilfredshet.

Kaffekopper vi drakk i fjor: 11500

 

teammedlemmer som kan benke mer enn Eivind: 0

fornøyde kunder i 2017: 100+

 

antall andre teammedlemmer som benker: 0

prosjekter vi er stolte av: ALLE

 

nåværende 3 poeng mester: Vladimir

Din ideer blir virkelig

VÅRT TEAM

Dette er vår lille gruppe superhelter, som alle er spesielle på sin egen måte.

Our Norwegian Guy/Girl

Office Manager

Our Norwegian Guy is easy-going and our clients love him. He's disciplined, ambitious and willing to learn. He never takes no for an answer. We hope he has 90 other friends, because with our team, he'd have a 100. Are you ONG? Send us an email with your CV and cover letter!

Stefan Neumans

Project Manager

Stefan løp ett maraton. Han snakker flere språk. Har drikker kaffe til frokost. Han tenker at hans kosmologiske historier er interessante, men det er de ikke.

Lise Neumans

Copywriter

Lise elsker ‘Star Wars’ og spansk gitarmusikk. Hun lager verdens beste cupcakes.

Vladimir Vučković

Lead Developer

Vladimir brygger sitt eget øl og kan kjøre 18-hjuls lastebil. Han burde aldri være uten tilsyn i en sjokoladebutikk.

Milica Ristić

SEO and Digital Marketing Specialist

Milica liker å stille spørsmål om alt. Hun er en gal kattedame med smittsom latter og enorm vilje til å lære irrelevante og rare fakta (som ingen er interesserte i).

Alex Anderson

Graphic Designer

Alex lærer kinesisk. Han får ikke lenger lov til å lage kaffe på kontoret. Han er villig til å etterligne Al Pacino hvis han får litt mat.

TESTIMONIALS

“W3Lab er det beste digitale byrået i verden! “

“Veldig dynamisk, profesjonell og presis. Jeg anbefaler W3 til alle. :)”

“De gjør et utmerket arbeid, god kommunikasjon, gutta er virkelig ikke sjenerte for å gå den ekstra mila. Jeg skal anbefale dem til alle jeg kjenner.”

“Disse folka er kjempebra! Vi vil mest definitivt fortsette å jobbe med W3!”

“”Fantastisk service! Jeg gjorde flere prosjekter med dem og jeg hadde aldri et problem. Jeg skal anbefale dem til alle jeg kjenner.”

“Jeg er veldig fornøyd med deres tjenester, de fullførte prosjektet raskere enn lovet, gikk over all forventning og de til og med gjorde noen ting gratis! Alt i alt – ypperlig service.”

“De bidro betydelig til økning av nettbutikkens salg. Jeg ble overrasket over hvordan kunnskap kan gjøre underverk for virksomheten.”